Waarom biofotonen therapie?

Steeds meer mensen hebben last van chronische gezondheidsproblemen (ouderdomsziektes), waarmee ze voor de rest van hun leven moeten leren leven. Deze klachten kunnen de kwaliteit van leven op negatieve wijze beïnvloeden, terwijl het gebruik van medicijnen en/of het volgen van een dieet dikwijls noodzakelijk is. Veel van deze klachten worden veroorzaakt door een niet goed werkend immuunsysteem met als gevolg dat er door de jaren een opeenstapeling kan optreden van schadelijke gifstoffen, bacteriën en virussen. De aanwezigheid van deze verstorende stoffen kunnen schade aanrichten in het lichaam, wat een negatief effect heeft op de kwaliteit van leven en gezondheid.

Biofotonen therapie maakt het mogelijk om de energetische balans in het lichaam te herstellen, waardoor het immuunsysteem de kans krijgt beter te gaan functioneren. Het lichaam zal na de behandelingen beter in staat zijn om voor zichzelf te zorgen en in de toekomst op zijn geheel eigen wijze de balans kunnen houden en herstellen!

Reacties zijn gesloten.