Wat is biofotonen therapie?

Biofotonen therapie combineert electro accupunctuur met natuurgeneeskunde. Oorzaak en gevolg worden bekeken vanuit samenhang (“alles heeft met alles te maken”). Biofotonen therapie richt zich op de oorzaak van de gemeten verstoringen en neutraliseert die. Hierdoor wordt het effect van de verstoringen in het lichaam weggenomen en wordt het lichaam de kans gegeven zichzelf te herstellen. Deze therapievorm gaat er vanuit dat elke cel in ons lichaam een eigen trillingsfrequentie heeft, de energie hiervan is te meten met behulp van een instrument; de chiren.
Dit is een hiervoor speciaal ontwikkeld instrument dat werkt o.a. met behulp van glasvezelkabels, kwarts glas en een bio-feedback systeem. Hierdoor wordt de lichaamseigen energie versterkt, wat er voor zorgt dat het lichaam energetisch weer in evenwicht komt.

 

 

Reacties zijn gesloten.