Over mij

Mijn naam is Ymkje de Groot (1970) en ik heb sinds 2012 mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk.

Naast mijn verpleegkundige werkzaamheden binnen de reguliere gezondheidszorg, ben ik opgeleid als poly energetisch therapeut (2005), biofotonen therapeut (2012) en geestelijke heelkunde therapeut (2018). Toen ik in 1988 kennis maakte met de zorg had ik geen idee wat me te wachten stond. Via een stage in de psychiatrie, ben ik tijdens de opleiding tot verpleegkundige op verschillende verpleegafdelingen van het UMCU werkzaam geweest.

Van 2000 tot en met  augustus 2019 heb ik binnen de thuiszorgtechnologie (S.T.M.N.) gewerkt, waarbij ik in de thuissituatie hoog complexe verpleeg technische zorg mocht verlenen aan patiënten van alle leeftijden met verschillende aandoeningen.

Ondertussen ging mijn persoonlijke interesse meer en meer uit naar de complementaire alternatieve zorg en koos ik voor een opleiding tot poly energetisch therapeut in 2001.

Dit bracht veel kennis en persoonlijke ontwikkeling, maar daarna had ik niet direct de behoefte om een eigen praktijk te starten. Wel bleef ik mij ondertussen verdiepen in andere zienswijzen. Hierdoor kwam ik ook in aanraking met de Biofotonen Therapie.

Het werken met de chiren bleek voor mij de perfecte schakel tussen mijn medisch verpleegkundige kwaliteiten enerzijds en mijn complementaire alternatieve visie anderzijds.

In 2012 ben ik dan ook naast mijn werk als gespecialiseerd verpleegkundige gestart met mijn eigen praktijk, waarin ik alle kennis en ervaring die ik in de loop van mijn leven op allerlei verschillende terreinen heb opgedaan, zowel beroepsmatig als privé, meeneem om iedereen die bij mij in de praktijk komt zo goed mogelijk te ondersteunen!

Reacties zijn gesloten.