Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.28.227.63 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Emma Emma schreef op juli 21, 2021 om 2:48 pm
Het is werkelijk een wonder wat er steeds gebeurt als ik bij Ymkje geweest ben! Het is gelijk voelbaar. Soms eerst flinke verergeringsklachten, maar daarna is mijn lijf weer een stukje verder in het herstel, zo fijn! Het zelfhelend vermogen wordt goed in gang gezet.
Karin Karin uit Amersfoort schreef op maart 25, 2020 om 11:12 am
Onze zoon had al ruim 1,5 jaar last van enorme vermoeidheid, was een zeer actieve sporter maar kon niets meer. Zelfs school was te veel. Na 4 behandelingen bij Ymkje voelt hij zich zoveel beter en zie ik weer de twinkeling in zijn ogen die we heel lang hebben gemist. De behandeling uitleggen kan ik niet, maar het werkt en dat is het belangrijkste.
Bianca Bianca schreef op november 26, 2018 om 2:52 pm
Nadat ik 2 jaar geleden behandeld ben voor borstkanker door middel van vele chemo's, operatie en radiotherapie, hield ik last van extreme vermoeidheid. Vooral in mijn hoofd bleef ik last houden van vermoeidheid en kon ik mij slecht concentreren en nieuwe informatie tot mij nemen. Via, via ben ik bij Ymkje terecht gekomen en na zo'n 8 behandelingen later, heb ik enorme sprongen vooruit gemaakt. En dit is merkbaar, zowel op privé als werkgebied. Ik ben er nog niet helemaal, maar mijn lichaam heeft de nodige hulpmiddelen gekregen en ik weet zeker dat dit de komende tijd nog zal verbeteren. Ik ben ontzettend blij dat ik deze weg gekozen heb.
Giny Giny schreef op oktober 11, 2018 om 11:42 am
Mijn dochter had last van extreme vermoeidheid en diverse klachten, maar de artsen konden niets vinden en namen haar klachten als puber niet serieus. Na een aantal behandelingen voelt zij zich heel veel beter. Heel fijn dat we je via via gevonden hebben.
Matty Matty schreef op april 10, 2018 om 1:29 pm
Na een burn-out en depressie bleef ik allemaal vage klachten houden en zat niet lekker in mijn vel. Vooral in mijn hoofd bleef het druk en vol. Via via kwam ik in contact met Ymkje. Na een 6 tal behandelingen en veel praktische tips voel ik mij (nog steeds) veel beter. Er is weer rust in mijn hoofd en mijn lijf. Ik voel me weer fit en energiek!
Elly Elly schreef op april 10, 2018 om 1:28 pm
Ik had al jaren last van artrose in mijn handen en kon daardoor bijna niet meer golven. Toen ik Ymkje ontmoete en hoorde over haar biofotonen therapie besloot ik het te proberen. Ik stond versteld dat de pijn al na drie behandelingen afnam en na 8 behandelingen was ik zelfs geheel pijnvrij. Nu 2,5 jaar later, teer ik nog steeds op de resultaten van deze behandelingen. Ik heb geen beperkingen meer in mijn functioneren én ......ben ik als bonus ook nog van mijn appelallergie af!
Charlotte Charlotte schreef op april 10, 2018 om 1:28 pm
Ik ben met mijn zoontje van twee bij Ymkje geweest, omdat hij altijd dunne ontlasting had en elke ochtend om 5 uur wakker was. Hij vond het geweldig om tijdens de behandelingen te merken dat er muziek uit zijn vingertjes en teentjes kwam. De behandeling is absoluut niet belastend geweest voor hem, hij vond het een feestje! Na 2 behandelingen slaapt hij door en heeft hij normale ontlasting. Wat een verademing!
Ria Ria schreef op april 10, 2018 om 1:27 pm
In 2014 hoorde ik voor het eerst over Biofotonen Therapie. Wat mij direct aansprak is dat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Dat alles met elkaar verband houdt geloofde ik wel. Maar zelf had ik niet de link gelegd tussen mijn darmklachten en de last van mijn linkerheup...... in 10 behandelingen ben ik van mijn klachten af! Inmiddels heb ik al veel mensen gewezen op de site Ydemdito. Ik ben heel blij dat ik Ymkje ben tegengekomen!
Laura Laura schreef op april 10, 2018 om 1:26 pm
Ymkje, je bent als biofotonentherapeut een toppertje! Wat was het pittig, bij jou voelde ik in een keer alles tegelijk wat ik in de afgelopen jaren lichamelijk als last heb gehad. Maar na 30 jaar heb ik geen buikpijn meer. Het is fantastisch! En dat is niet het enige wat je voor mijn lichaam hebt opgelost, zoveel lichamelijk ongemak dat ik heb ervaren is opgelost door jou en dat is een verademing. Nog los van alle praktische info die je geeft.

Reacties zijn gesloten.