Ontdekking van biofotonen

In 1933 stelde de Russische natuurkundige, Alexander Gurwitsj vast, dat alle cellen licht uitstralen. Later in de jaren zeventig bevestigden Duitse natuurkundigen Popp en Mersmann dit op wetenschappelijke wijze. Cellen stralen niet alleen licht uit, ze absorberen het ook en slaan het op.
Verder werd ontdekt dat een gezonde cel coherent (=regelmatig, samenhangend) licht uitstraalt, terwijl een zieke cel chaotisch licht uitstraalt, en dat de chaotische straling zou kunnen worden gescheiden van de coherente straling door middel van elektronische filters.
Ook werd door Popp en Mersmann geconstateerd dat alles zijn eigen specifieke straling en trilling heeft. Dus elke bacterie, elk virus, elk orgaan, elke cel, elk zware metaal, elke ziekte en elk medicijn heeft zijn eigen trilling en straling.

 

Reacties zijn gesloten.