Kom ik in aanmerking?

Biofotonen therapie is geschikt voor (bijna) iedereen. In principe kunnen alle functionele verstoringen van lichaam en geest worden behandeld en ondersteund, omdat biofotonen therapie het eigen immuunsysteem probeert te herstellen.

Als er sprake is van structurele schade (cellen die echt stuk zijn of verwijderd) is het lichaam niet meer in staat om dat op te lossen, maar meestal is het wel mogelijk om de nog niet aangedane organen en structuren te versterken/verbeteren. Hierdoor kan biofotonen therapie toch een gunstig effect hebben op uw kwaliteit van leven. Zowel volwassenen als  jonge kinderen met  uiteenlopende gezondheidsproblemen doen hun voordeel met een bezoek aan mijn praktijk. Hieronder een aantal voorbeelden van aandoeningen/klachten die doorgaans wel of niet geschikt zijn voor de behandeling. Mocht je naar aanleiding van deze informatie meer willen weten óf willen overleggen over jouw specifieke situatie, voel je dan vrij om geheel vrijblijvend contact met me op te nemen.

Kan behandeld worden
Huidproblemen(psoriasis, eczeem, acne,roos) en littekens
Hooikoorts, allergieën, voedingsintoleranties
Longproblemen, bronchitis, astma, COPD,chronische holte- en oorontstekingen
Maag- en darmproblemen (maagzuur, obstipatie, diarree,candidia, spastische darm, Collitis Ulcerosa, M.Crohn)
Auto immuun ziektes,zenuwaandoeningen, hormonale problemen (overgangsklachten, menstruatieproblemen, PMS klachten, endometriose, vruchtbaarheidsproblemen)
Spier- en gewrichtsklachten (artrose, artritis, reumatoïde artritis, osteoporose, fibromyalgie, spierpijnen, whiplash, frozen shoulder, tennisarm, RSI klachten, carpaaltunnel,rug,heup- en kniepijn)
Hoofd- en nek pijnen, migraine, geheugen- en concentratie problemen, whiplash, dyslexie, add,adhd, depressie, dementie
Energie problemen,chronische vermoeidheidssyndroom, slaap problemen, burn out
(Terugkerende) infecties (blaasontstekingen,herpes infecties, gordelroos)
Onbegrepen (pijn) klachten, bv huilbaby's
En vele andere klachten en ziektes die ik hier niet heb genoemd......
Kan niet behandeld worden
Mensen die een orgaan/weefstel transplantatie hebben ondergaan
Mensen die kunstmatige materialen in zich dragen, die lichaamseigen weefsels hebben vervangen (plastic bloedvaten, shunt, aortabroek- -prothese...).

 

(Metalen onderdelen zoals pacemaker, schroeven, platen, kunstgewricht en implantaten zijn i.p. geen probleem. Dit geldt ook voor kunstlenzen, zoals die bij een staaroperatie verkregen zijn.)

Reacties zijn gesloten.