Energie coaching

Onlangs heb ik mij bekwaamd in het werken met energie, zonder instrument…

De reden hiervoor is dat ik de afgelopen jaren heb gemerkt dat het bij sommige cliënten nodig is om de gronding te versterken, zodat het effect van de biofotonen behandelingen zich beter kan manifesteren.

Als geestelijke heelkunde therapeut heb ik geleerd om het energiesysteem te schonen en te herstellen zodat de gronding verbeterd. Tevens wordt de opgeslagen en geblokkeerde energie opgeruimd, die veroorzaakt zijn door traumatische ervaringen in het leven van de cliënt. Dit kan effect hebben op zowel energetisch, mentaal, emotioneel als fysiek vlak.

Sommige cliënten hebben in aanvulling op biofotonen therapie één consult energie coaching nodig, anderen hebben er een aantal nodig. In de praktijk komt het ook voor dat cliënten voor een consult energie coaching komen, zonder biofotonen therapie.

Mijn streven is dat cliënten zich na een aantal consulten biofotonen therapie (zo nodig aangevuld met energie coaching) zodanig hebben hersteld dat ze weer zelfvoorzienend zijn en mijn hulp niet meer nodig hebben. Wat niet wil zeggen dat cliënten nooit terugkomen, als hun situatie daar in de toekomst aanleiding toe geeft.

Reageren is niet mogelijk